T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Afyonkarahisar Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

eTwinning kulübümüzün oluşturmuş olduğu online panoya okulumuz öğrenci ve öğretmenleri okudukları kitaplarla ilgili görüşlerini yazdılar. Online pano linki öğrenci ve öğretmenlerimizin erişimine açılarak,kitaplar hakkında yorum yapma ve yorumları okuyarak paylaşılan kitaplar hakkında fikir sahibi olma imkanı sağlandı. Etkinliğe katılan tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

May

Nis

1000 OKUL PROJESİ kapsamında Özel İstinye Üniversitesi ile beraber gerçekleştirdiğimiz proje kapsamında  Adalet bölümü öğrencilerimize yönelik yapılacak zoom toplantımıza tüm öğretmen ve öğrencilerimizi bekleriz.

Nis

Afyonkarahisar Valiliğinin 2021 yılını Aile Yılı olarak ilan ettiği proje kapsamında okulumuz İngilizce Öğretmeni Yonca Öztürk ve diğer katılımcı öğretmenlerin katkılarıyla e Twinning projesine dahil olunmuştur.

Nis

Dünya klavye şampiyonu Adalet Bakanlığı Eğitim Daire Başkanlığı Şube Müdürü  sayın Celal AŞKIN ile yapacağımız kariyer günlerine Adalet ve Muhasebe  alanı öğrencilerimizi ve tüm öğretmenlerimizi bekliyoruz.

Ock

2020-AFYONKARAHİSAR'DA SEVGİNİN SESİ OL PROJESİ- ARALIK AYI DEĞERİ '' ŞÜKÜR VE TEŞEKKÜR '' ETKİNLİĞİ KAPSAMINDA DAHA ÖNCEDEN DUYURUSUNU YAPTIĞIMIZ ETKİNLİKLER ÖĞRENCİLERİMİZİN ÇALIŞMALARIYLA TAMAMLANMIŞTIR.

Öğrencilerimiz bu çalışmalara uzaktan katılımla, kompozisyon, hikaye yazımı ve günlük hayatta kullandıkları şükür ifadelerini anlatarak etkinliğe katılım sağladılar.

Yapılan bu çalışmalara katılım sağlayan tüm öğrencilerimize ''teşekkür'' ederiz.

Bu yarışmalar sonunda ilk 3'e giren çalışmayı aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

Ara

2020-AFYONKARAHİSAR'DA SEVGİNİN SESİ OL PROJESİ- ARALIK AYI DEĞERİ '' ŞÜKÜR VE TEŞEKKÜR '' ETKİNLİĞİ KAPSAMINDA AŞAĞIDAKİ FALİYETLER YAPILACAKTIR.